SUPERIOR-BIKES

Sinds het begin van de 20e eeuw zijn de uitlopers van het Beskydy-gebergte de bakermat voor deTsjechische techniek en design. Nu wordt in het voormalige Tatra-depot het beste van Tsjechië gecreëerd, dit keer op twee wielen. Al 30 jaar levert het merk Superior, fietsen van topkwaliteit die actieve sporters gelukkig maken en een plezierige rit opleveren. Superior is een groep mensen die gelooft dat alleen eerlijk werk en een passie voor fietsen de sleutel tot succes is.

Superior heeft in zijn 30 jaar een lange weg afgelegd. Van een klein merk dat in Tsjechië is ontstaan, leveren ze nu fietsen aan Ramona Forchini, de wereldkampioen. Geschiedenis is mooi, maar de toekomst is veel belangrijker voor ons. Daarom proberen we constant nieuwe fietsen te ontwikkelen die je altijd naar je droombestemming brengen.

Wist je dat Superior de eerste in Europa was met 29er mountainbikes', of dat onze X-ROAD de weg baande voor snelle gravelbikes? Dit zou niet mogelijk zijn zonder innovatie, en dat weten we. Daarom nemen we deel aan evenementen over de hele wereld die ons helpen onze fietsen te innoveren.