Winterkleding

Gepubliceerd op: 23-09-2017

Winterkleding en Herfst Fietskleding. Langzamerhand begint het alweer frisser te worden. Vanmorgen 23-09-2017 was het zelfs 7 graden. Tijd om weer over te schakelen op Herfst- en Winterkleding.

Dit jaar hebben we als extra Lycra Koersshirtjes met lange mouwen en gevoerde korte fietsbroeken voor de vroege frisse dagen. Ook ideale kleding voor de strandraces. Er hangen alweer heerlijke licht gevoerde shirtjes met lange mouwen in de winkel. De Lange broeken, Overschoenen, Armstukken, Beenstukken hangen ook alweer in de winkel en de winterschoenen gaan nu alweer hard. Kom langs in onze showroom en bewonder onze zeer uitgebreide collectie kleding.

Wij hebben een uitgebreid aanbod aan fietskleding in de winkel, waarmee je het hele jaar voor de dag kunt komen. Zo heb je kleding die geschikt is voor de aangename fietstemperaturen, maar ook speciale kledingstukken die goed van pas komen als de temperatuur zakt in de richting van het nulpunt, of zelfs daaronder.

Denk bijvoorbeeld aan:

Bandana, Bril, Helm, Helmmuts, Hoofdband, Armstukken, Shirt Mouwloos, Shirt Korte mouw, Shirt Lange mouw, Jack, Regenjack, Windjack, Handschoenen, Camelbak, Hartslagmeter, Beenstukken, Korte broek met Bretel, Korte broek zonder bretel, 3/4 broek, Lange broek, Sokken, Schoenen, Overschoenetc.

Winterkleding en Herfst Fietskleding

 

Merken o.a.:

Nalini,Casco, RH+, Bioracer, Rogelli, Diadora, Giro, BBB, BIKE-ZONE, Tifosi, Lake,Cube, Kuota, Sidi, Kask, GripGrab, Roeckl, Sockguy, R’affael etc

Aan de temperatuur zal het in ieder geval niet meer liggen. Fietskleding is te koop voor mannen, vrouwen en kinderen! Fietskleding moet niet alleen behaaglijk zitten, maar ook voldoende bescherming bieden.

Passen is eigenlijk altijd noodzakelijk omdat wij “Hollanders” een andere maatvoering hebben dan de gemiddelde kledingmerken.
Goede kleding voert het transpiratievocht af, zodat ook bij langere en intensieve fietstochten de kleding lekker blijft zitten.

Wij verkopen geen fietsshirts, fietsbroeken, fietsschoenen online i.v.m. verschillende maatvoeringen.

Het is altijd het beste uw kleding/schoenen in de winkel  te komen passen. Ieder merk heeft zijn specifieke pasvorm en snit.

(Ps. het is bijna onmogelijk om alle nieuwe kleding online te zetten, dus kom kijken)