Scott Bikes 2019

Gepubliceerd op: 04-10-2018

Scott Bikes 2019 modellen staan nu online bij Bike-Zone.

Bij Bike-Zone vindt u een mooie collectie aan Scott bikes. Wij zijn de Scott dealer tussen, Amsterdam, Leiderdorp, Hoofddorp, Haarlem etc.

Scott modellen

Scott bikes combineert het beste van twee werelden. Namelijk Zwitserse precisie met Amerikaanse bluf. Op de Scott fietsen vindt u onderdelen van de bekende merken zoals Shimano, SRAM, Fox en RockShox. Voor innovatie en het testen van nieuwe ontwikkelingen staat Scott altijd voorop.

Scott heeft een belangrijk aandeel in de mountainbike en racefiets wereld. Door het breed uitgebalanceerde assortiment zijn er mountainbikes en racefietsen van Scott voor iedereen. Van beginner tot wat gevorderde fietser. Als boegbeeld op de mountainbike hebben ze Nino Schurter en op de racefiets niet te vergeten Annemiek van Vleuten.

Scott Bikes dealer

BIKE-ZONE is één van de grotere Scott dealers in Zuid Holland. Naast een mooie collectie racefietsen, mountainbikes en toerfietsen, kan je ook voor al vragen bij Bike Zone terecht.  Scott geeft standaard 5 jaar garantie op frames en 2 jaar op voorvorken. Wel stellen ze de eis dat de fiets een keer per jaar bij een Scott-dealer langs gaat voor het nodige onderhoud.

Kom langs bij Bike-Zone Fietsspecialist.

 

Meer informatie vindt u op onze Bike-Zone site

 

scott bikes bij Bike-Zone

 

Scott Spark, Scott Foil, Scott Contessa, Scott Speedster, Scott Scale, Scott Sub Sport, Scott Roxter, Scott Mountainbikes, Scott Racefietsen, Scott Gravelbikes, Scott Toerfietsen