Pirelli Racefietsbanden

Gepubliceerd op: 19-01-2018

Pirelli Racefietsbanden .. Pirelli is weer terug gekeerd in het wielercircuit. Het bekende Italiaanse bandenmerk zal je waarschijnlijk meteen doen denken aan Formule 1 en MotoGP. Pirelli komt met 2 type banden. De Pirelli Pzero Velo en de Pirelli PZero Velo 4s.

De PZero Velo Vouwband is een echte alleskunner. De band scoort dan ook op alle vlakken zeer goed. Het nieuwe SmartNET Silica compound en het speciale profiel zorgen voor veel grip op zowel nat als droog wegdek met toch een lage rolweerstand. Ze zijn ook heel comfortabel en slijtvast met een goede lekbestendigheid.

Wil je het hele jaar doorfietsen, dan zijn Pirelli Fietsbanden PZero Velo 4S Vouwbanden iets voor jou. Hetzelfde speciale SmartNET Silica compound als de gewone Pzero Velo, geeft je de grip die je nodig hebt op zowel nat als droog wegdek. Het speciale profiel van de band voert al het water op de weg in een mum van tijd af, waardoor je met vol vertrouwen elk weertype kan bedwingen. Ook de lekbestendigheid van de band is verhoogd. Echter zonder het gewicht te verhogen. Een echte All-season topper dus, ook voor in de bergen!

Dus wil je met hetzelfde rubber fietsen als waar Max Verstappen zijn Formule 1 races mee rijdt… kom dan langs bij Bike-Zone Fietsspecialist voor uw Pirelli Racefietsbanden.

pirelli pzero-fietsband