ORTLIEB FIETSTASSEN

Gepubliceerd op: 18-04-2016

Ortlieb Fietstassen dealerschap bij Bike-Zone. Ortlieb fietstassen zijn 100% waterproof of waterdicht. De Ortlieb fietstas heb je in backroller of frontroller uitvoering. Tegenwoordig hebben ze ook een fietstas met visibility. Je krijgt 5 jaar garantie op de Ortlieb tas. Kom langs in onze Fietswinkel in Roelofarendsveen en bekijk ons assortiment.

Waarom Ortlieb:

Het robuuste materiaal kan heel wat hebben en biedt ondanks het extreem lage eigengewicht voldoende opbergruimte, niet alleen voor fietstochten maar ook voor dagelijks gebruik in uw eigen omgeving. De hermetische rolsluitingen, de schouderriem en het ORTLIEB Quick-Lock-systeem zijn hét bewijs, dat ongecompliceerde oplossingen vaak de meest bruikbare zijn.

Ortlieb Back Roller Classic (Set)
Ze vervullen een voortrekkersrol als het gaat om het meenemen van bagage op de fiets in het algemeen: de ORTLIEB Back-Roller. Deze twee uitvoeringen werden de afgelopen jaren niet alleen intensief door outdoor- en vaktijdschriften getest en zonder uitzondering aanbevolen, maar ook over de hele wereld door ambitieuze fietsers op alle mogelijke manieren op de proef gesteld. Rechts en links aan zowel het achterwiel transporteert u uw bagage goed verdeeld en optimaal beschermd.

Ortlieb Back Roller High Visibility

Veiligheid voorop
Dit is de Ortliebtas voor hen die altijd veiligheid voorop zetten. Er is geen fietstas die zo zichtbaar is als deze Ortlieb High Visibility, de naam zegt het. Uiteraard overdag met zijn fluoriserend gele kleur. Maar wat er met donker is gebeurt is haast vuurwerk. De tas is namelijk verdeeld in allemaal sterk reflecterende puntjes, dicht op elkaar. Deze lichten werkelijk enorm op, al bij een heel klein beetje licht.