Orbea Gain E-Racefiets is binnen bij Bike-Zone Fietsspecialist

Gepubliceerd op: 05-01-2018

De eerste Orbea Gain E-Racefiets is binnen!

Kan je het net niet volhouden, heb je last van een blessure of wil je sportief naar je werk, dan is de Orbea Gain de fiets voor jou!

RAN18_GAIN_ROAD_claim_fotovideo
I360TTCC-ZL-SIDE-GAIN_D40-gris
I360TTCC-ZK-SIDE-GAIN_D40-gris
I360TTCC-ZJ-SIDE-GAIN_D40-gris_

Kan je het net niet volhouden, heb je last van een blessure of wil je sportief naar je werk, dan is de Orbea Gain de fiets voor jou!

Zoals de betekenis van het woord GAIN al weergeeft wint de enthousiaste fietser bij de vele voordelen van deze fiets, die niet steeds als e-bike gebruikt moet worden maar enkel dat (stevig) duwtje in de rug geeft net wanneer je het kan gebruiken of om comfortabel door de ochtendspits op je werk te geraken. Of je een uitdagende bergrit hebt gepland met een flink pak hoogtemeters!

De rijdynamiek is zijn grote troef daar hij niet als een logge e-bike door de bochten gaat en je boven de 25km/h geen nadeel ondervindt tov een standaard sportfiets!

De grens van de 25km/h
Orbea heeft met de GAIN veel aandacht besteed aan de terugval van ondersteuning indien je sneller dan 25km/h gaat rijden! Dit is nagenoeg niet voelbaar op de GAIN zodat je zelf niet meer merkt dat je geheel op spierkracht aan het rijden bent totdat je weer onder de 25km/h zakt en erg vloeiend zonder schokken de nodige ondersteuning krijgt!

Leverbaar in 3 kleuren en vanaf Euro 1999,00

https://www.bikezone.nl/website/index.php?Show=Search&KeyWord=gain