Heb ik een afspraak nodig….

Gepubliceerd op: 22-04-2021
Hoera… Winkels mogen open…. maar wij blijven  “OPEN OP AFSPRAAK VOOR NIEUWE FIETSEN”  hanteren …..
 
Waarom? Je zou zeggen dat je heel graag je winkel open wilt stellen, maar toch een kleine uitleg waarom we voor fietsen een afspraak hanteren…
 
Op dit moment is er grote schaarste in fietsen!
Er is bijna niets op voorraad of nog bij te bestellen. Dit is een wereldwijd probleem bij alle fietsmerken omdat o.a. Shimano niet genoeg onderdelen kan leveren. Diverse fietsfabrieken zijn momenteel gesloten, omdat ze geen fietsen kunnen afbouwen door een gebrek aan componenten.
 
Dus om onnodig veel “traffic” in de winkel te voorkomen, nemen wij graag eerst telefonisch met u door of wij u nog wel aan een fiets kunnen helpen…het zou namelijk zonde zijn als u voor niets komt.
Zo voorkomen we lange wachtrijen, een bomvolle en “onveilige werksituatie” en hoeven we ook geen politie-agentje te spelen. Dat is namelijk niet echt leuk en wél zo eerlijk tegen u als klant. Want aan loze beloftes heeft niemand iets (die zien we Online al genoeg ?)
 
Voor kleding, onderdelen en voeding kunt u gewoon binnenlopen. We hanteren wel een maximum aantal klanten in de winkel, dus het kan zijn dat u buiten even moet wachten.
 
En nog steeds geldt MONDKAPJE VERPLICHT VOOR ALLE LEEFTIJDEN.
 
Bel dus voor een FIETS afspraak naar 071-7440045.
 
Groeten het Bike-Zone Team