Fietskleding

FIETSKLEDING .. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan fietskleding in de winkel, waarmee je het hele jaar voor de dag kunt komen. Zo heb je kleding die geschikt is voor de aangename fietstemperaturen, maar ook speciale kledingstukken die goed van pas komen als de temperatuur zakt in de richting van het nulpunt, of zelfs daaronder.

 

winkel

Denk bijvoorbeeld aan:

Bandana, Bril, Helm, Helmmuts, Hoofdband, Armstukken, Shirt Mouwloos, Shirt Korte mouw, Shirt Lange mouw, Jack, Regenjack, Windjack, Handschoenen, Camelbak, Hartslagmeter, Beenstukken, Korte broek met Bretel, Korte broek zonder bretel, 3/4 broek, Lange broek, Sokken, Schoenen, Overschoen, etc.

Merken o.a.:

Nalini, Casco, RH+, Northwave, Spiuk, BBB, BIKE-ZONE, Tifosi, Lake, Cannondale, Cube, Kuota, DMT, Sidi, Kask,  etc

Aan de temperatuur zal het in ieder geval niet meer liggen. Fietskleding is te koop voor mannen, vrouwen en kinderen! Fietskleding moet niet alleen behaaglijk zitten, maar ook voldoende bescherming bieden. Passen is eigenlijk altijd noodzakelijk omdat wij “Hollanders” een andere maatvoering hebben dan de gemiddelde kledingmerken. Goede kleding voert het transpiratievocht af, zodat ook bij langere en intensieve fietstochten de kleding lekker blijft zitten.