Scott Mountainbike

Scott Mountainbikes..  Bij Bike-Zone vindt u de mooiste collectie Scott Mountainbikes  in Roelofarendsveen, Leiden, Amsterdam en omgeving. Onze collega’s zijn experts op mountainbike gebied en fietsen alle 5 nog fanatiek. Wij hebben een mooie collectie Scott mountainbikes in onze fietsenwinkel staan. Kom langs voor een proefrit!

Voor seizoen 2018 heeft Scott zelfs een 29er mountainbike met V-brake nokken. Hier kan je een leuke betaalbare strandfiets, beachracer of beachbike van bouwen. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.

Scott is wereldwijd één van vooraanstaande en meest exclusieve merken in de fietsenbranche. Scott fietsen kenmerken zich altijd door zeer lichte, stijve en sterke frames met een goede afmontage, waardoor je snel op tempo komt en strak en veilig door de bochten stuurt. Scott laat zich leiden door innovatie door ervaringen van recreanten en wedstrijdrijders. Met Wereld- en Olympische Kampioen Nino Schurter op de Scott Spark hebben ze goed uithangbord op mountainbike gebied!

2018 Prijslijst Scott Bikes

scott bikes 2018 prijslijst

 

2018 Scott Mountainbike afmontage overzicht per type mountainbike:

Scott Aspect Afmontage Overzicht
Scott Scale Afmontage Overzicht
Scott Spark Afmontage Overzicht
Scott Genius Afmontage Overzicht
Scott Contessa MTB Afmontage Overzicht
Scott Junior Afmontage Overzicht
Scott E-MTB Afmontage Overzicht

 

Nino Schurter Wereldkampioen Scott Spark 2017 en 2018
Nino Schurter Wereldkampioen Scott Spark