Cube Speed Pedelec

Gepubliceerd op: 30-08-2019

Cube Speed Pedelec

Wist je dat CUBE ook een speed pedelec in de 2020 collectie heeft? En wij hebben hem/haar ongezien besteld in alle maten. Wees er dus snel bij !

Meer info opĀ https://www.bikezone.nl/speed-pedelec

Cube Kathmandu Hybrid 45
Ontworpen rond ons veelzijdige, comfortabele en praktische Kathmandu Hybride frame, de vierde generatie Bosch-power met een krachtige 625 Wh batterij en gebruiksvriendelijke Intuvia-controller legt de wereld aan uw voeten.

Vol met nette details en uitgerust met de meest betrouwbare componenten die we konden vinden, zult u zich afvragen hoe u het ooit zonder hebt kunnen doen.Het elegante frame is voorzien van onze slanke, sterke en stevige Integrated Carrier 2.0 – de perfecte manier om je spullen en benodigdheden mee te nemen, of je nu een beetje door de stad snuift of in het weekend verder op verkenning gaat.
De batterij met hoge capaciteit zit volledig in de onderbuis van de fiets,dankzij ons nieuwe modulaire batterijsysteem – maar u kunt het opladen zonder het te verwijderen.
Een Shimano SLX- en XT-transmissie met 12 versnellingen brengt uw pedalen en de kracht van het Bosch-systeem naadloos en soepel over op het achterwiel, terwijl comfortabele en gripvolle Marathon E-Plus-banden in 55 mm breed werken met de Suntour Mobie45 luchtveringvork om ervoor te zorgen dat u ‘ opnieuw comfortabel en in volledige controle.

Krachtige Magura hydraulische schijfremmen met extra grote rotoren bieden betrouwbaar stoppen bij alle weersomstandigheden, spatborden over de volledige lengte helpen je droger te houden, ingebouwde lichten – ook met een remlicht – zorgen ervoor dat je altijd kunt zien en gezien worden … en we zelfs inclusief handige standaard, zodat u niet op de dichtstbijzijnde muur of lantaarnpaal hoeft te vertrouwen.

 

cube speed pedelec