Cube Bikes 2019 bij Bike-Zone

Gepubliceerd op: 04-10-2018

Cube Bikes 2019 bij Bike-Zone Fietsspecialist

Wij zijn al 15 jaar de Cube Bikes Specialist in Zuid Holland.  Uw vindt onze fietsenwinkel in het pittoreske Roelofarendsveen, vlak naast de A4.

Cube Bikes heeft een enorme groei doorgemaakt. In een paar jaar tijd is Cube uitgegroeid tot de grootste Europese producent op het gebied van Racefietsen, Mountainbikes, Toerfietsen en Sportieve elektrishe fietsen. De Cube fietsen staan bekend om hun Duitse degelijkheid en het mooie, strakke design.

Cube is in 1993 opgericht door Marcus Pürner. Marcus begon met het ontwikkelen van fietsen in zijn vaders meubelfabriek in Waldershof, Duitsland. Hij had 50 m2 tot zijn beschikking om aan zijn droomfietsen te werken.

Vandaag de dag bestaat de productie afdeling uit 20.000 m2 en wordt er met veel gepassioneerde en enthousiaste medewerkers gewerkt aan de beste fietsen. De Cube fietsen worden inmiddels verkocht aan meer dan 34 landen in Europa en Azië. Het assortiment bestaat uit meer dan 200 verschillende mountainbikes, racefietsen, triatlon, elektrische fietsen en toerfietsen.

Cube streeft ernaar om hogere kwaliteit te leveren dan wat er door de EU wordt geëist. Cube bikes worden in nauwe samenwerking met de fietsers van hun ploeg samengesteld. Elk frame wordt eerst getest voordat het verkocht wordt. Cube heeft dan ook eigen testfaciliteit, die de hoogst mogelijke kwaliteit voor alle fietsen bieden. Cube is altijd op zoek naar de perfecte geometrie, stijfheid en gewicht.  Alles is qua kleur en design tot in de puntjes op elkaar afgestemd. Of u nu beginnend fietser bent of een professional, bij Cube bent u aan het juiste adres.

Kom langs bij Bike-Zone Fietsenwinkel

Cube Bikes 2019 bij Bike Zone