CORONA UPDATE M.B.T. OPENINGSTIJDEN / WINKELBEZETTING 22 MAART 2020

Gepubliceerd op: 22-03-2020

Omdat de gezondheid van onze collega’s en u als klant voorop staat en om u zo lang mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij enkele EXTRA maatregelen genomen om verspreiding van het Corona Virus te beperken.

 

Je bent nog steeds van harte welkom in onze winkel en werkplaats, maar vragen je om thuis te blijven als je ziek, verkouden, snotterig of koortsig bent!!

Bel ons dan eventueel voor een (nieuwe) afspraak. Uiteraard geldt ook voor onze medewerkers dat iedereen ook maar bij enig symptoom van corona thuis moet blijven.

 

  1. Vanaf 23 maart hebben we tot nader bericht GEEN koopavond meer! Wij hopen hiermee te bereiken dat u gespreid langs komt i.p.v. een eventuele piek op vrijdagavond en kan iedereen tijdig naar huis.

 

  1. Op zaterdag sluiten wij om 16 uur i.p.v 17 uur.  Waarom?  Onze mannen werken zich momenteel uit de naad om alles op tijd klaar te krijgen en verdienen ook een beetje extra rust. Wij vragen om uw begrip als het allemaal ietsje langer duurt dan normaal… We doen allemaal ons uiterste best en zijn ook een beetje afhankelijk van toeleveranciers en transporteurs.

 

  1. Wij hebben gele markeringen bij de werkplaats aangebracht. Wij verzoeken u dringend om hier niet voorbij te gaan. Gelieve ook zelf geen koffie meer te pakken, maar vraag het even.

 

  1. Betalingen bij voorkeur contactloos/per pin om de kans op contactbesmetting te voorkomen.

Iets anders… Chantal kan wegens een verhoogd risico helaas niet meer in de winkel aanwezig zijn, dus die missen we natuurlijk ook. Zij tracht vanuit huis uw vragen per whatsapp en chat te beantwoorden. Dit kan soms ook wat langer duren, omdat ze iets minder dicht bij het vuur zit.

Nogmaals vragen wij u om de SOCIAL DISTANCE van 1.5 meter ook in onze winkel te hanteren!  Geef iedereen de ruimte! Zo kunnen we in een later stadium allemaal weer bij elkaar zijn.

Iedereen is welkom in de winkel, maar maak er aub geen ‘gezellig uitje met de kinderen’ van…daar is niemand mee gebaat. Mocht het niet anders kunnen dan vragen wij u om uw kinderen in de gaten te houden zodat ze niet met de handen overal aan zitten. Wij begrijpen dat kinderen dit soms lastig vinden, maar voor onze gezondheid en die van onze klanten is dat wel een “eis”!

Houd de ​website​ en social media in de gaten voor eventuele veranderingen.

 

Veel sterkte in deze bijzondere en moeilijke tijd. Samen komen we er wel doorheen. Blijf fietsen zo lang het kan, want dat is goed voor de gezondheid! Maar doe het niet in grote groepen en bij voorkeur alleen!

 

Stay safe en denk aan anderen en jezelf!

Joep, Chantal, Jack, Sven en Leonard